BarbsArt

STORITVE

V BarbsArt frizerskem ateljeju lahko svojim lasem privoščite welness in se odločite za tretma, ki bo vašemu lasu in lasišču najbolje del. Vam bo pa med tretmajem najbolje dela masaža lasišča za sprostitev. 

Pri nas nudimo seveda tudi vse klasične frizerske storitve, od striženja, barvanja, pranja in oblikovanja, do modnega barvanja, trajnega kodranja malo drugače, pletenja in spenjanja. Storitve so obogatene z doživetjem, čudovitim vonjem So Pure naravnih izdelkov in bogato nego za vaš las. 

service

Striženje

Striže se po željah stranke, in s priporočili, če se zdijo potrebna ali če so zaželjena.

Z zavedanjem, da tudi najmanjša sprememba lahko pomeni veliko, se vsaki stranki posvetimo individualno in popolnoma. 

Striže prekvalificirana študentka medijskih komunikacij. Frizersko šolo opravila v Ljubljani na Mič Styling, Paul Mitschell Šoli. Dodatna znanja pridobila skozi delo v salonih ter seminarjih. 

Ličenje nohtov

Shellac z naprednejšo tehnologijo zagotavlja 14 dnevni sijaj in odstranitev brez poškodbe nohta.

Pri BarbsArt lahko izbirate med 40. odtenki, in zaključnim mat, perla efektom, ali bleščicami. Po želji lahko nohte okrasimo s kamenčki, za dodatek sijaja, nalepkami z zanimivimi motivi za popestritev dogajanja na nohtih ali štampiljkani, za diskretnejšo poslikavo, ki se bolj izrazi iz bližine, a zakrije svoje sledi pri bežnem pogledu. 

service
service

Produkti

Pri BarbsArt delamo z linijo So Pure od KEUNE. To je linija, ki je plod dolgoletnih raziskav.

Aktivne sestavine so zeliščni izvlečki in eterična olja. Koncept temelji na poznavanju fitoterapije, homeopatije in aromaterapije, izdelki so obogateni z organskimi eteričnimi olji, temeljijo na več kot 30 rastlinskih izvlečkih in eteričnih oljih. 

Filozofija izdelkov je osredotočena na izboljšanje splošnega stanja las in temelji na 100% rastlinskih sestavinah. Izdelki prav tako ne vsebujejo parabenov in sulfatov.

service

Spenjanje

Frizure za posebne priložnosti, spete ali pol-spete. Elegantne, športne, ležerne in moderne. Repertuar je dovolj velik, da vsaka najde svojo najljubšo varianto, kako lase umakniti z obraza. Navadne kitke, francoske, danske, ribje kosti, vpetene kitke ali male afriške, tukaj domišljija ne pozna meja.

Barvanje

KEUNE So Pure ponuja 49 čudovitih, naravnih, nežnih, a permanentnih odtenkov barv, bogatih z fitokeratinom, ki obnavlja strukturo las, prodira v notranjost las in obnavlja naravno strukturo keratina in ščiti lase med samim postopkom barvanja.

Barve so obogatene z organskim arganovim oljem, ki lase nahrani z vitaminoma A in E, kar jih dodatno vlaži in jim daje moč in sijaj. Certificirani ekološki rastlinski izvlečki jasmina in sandalovine zagotavljajo sproščujočo aromatično izkušnjo. Barve ne vsebujejo amoniaka in parabenov.

service

Ta spletna stran uporablja piškotke, da bi zagotovili najboljše doživetje na naši spletni strani.