BarbsArt

Moja frizerska zgodba.

Zametek želje po friziranju sega v leto 2003, ko sem proti koncu osnovne šole kolebala med odločitvijo, ali postati frizerka ali arhitektka.

Življenje me je takrat usmerilo v gradbeniške vode, zato sem se po končani srednji gradbeni gimnaziji vpisala na študij arhitekture. Dizajniranje prostorov in projektiranje mi je sicer bilo zanimivo, vendar ni napolnilo mojega srca. Po nekaj letih truda in iskanja prave poti sem spremenila študij in prešla na študij medijskih komunikacij. Trije letniki in polovica diplomske naloge me vseeno niso prepričali, da je to prava stroka zame in v ozadju je spet začela naraščati želja po frizerstvu. Sledila sem ji.

Pri svojih 26. letih sem vpisala na Mič Styling, Paul Mitchell frizersko šolo v Ljubljani in priznati moram, da nikoli nisem v šolo hodila s takšnim veseljem. Po dobrih 18. mesecih sem uspešno opravila strokovni izpit in postala sem frizerka. Bila sem najsrečnejši človek na svetu.

Nadaljevala se je pot po različnih frizerskih salonih, na vasi, v mestu, tudi v tujini. Delo me je izjemno veselilo, a ni postavilo pike na »i«. Nekaj je manjkalo in po dveh letih sem ugotovila kaj. Manjkala sem jaz, moja osebnost in moja popolna predanost. Ni mi preostalo drugega. Vedela sem, da če želim dati v stroki vse od sebe, moram ustvariti svojo zgodbo in svoj salon.

Vedno sem si želela ljudem ponuditi nekaj posebnega, jih razvajati in osrečiti. Res je, da nam lahko vsak obisk pri frizerju polepša dan, vendar to zame ni bilo dovolj. Želela sem ponuditi izjemno doživetje in dober občutek še nekaj dni po obisku.

Med brskanjem in vohunjenjem za najboljšimi ponudbami sem naletela na naravno linijo produktov za lase, ki jih zastopa KEUNE. To je linija SO PURE, ki ponuja čisto rastlinsko esencialno terapijo. Začutila sem, da bo to prava izbira zame in za moje stranke, in če tudi vi čutite, da bi svojim lasem radi nudili popolno nego in zaščito, je BarbsArt pravi naslov za vas.

Urejanje las je spremljala tudi želja urejanja nohtov. Poslikani, pobarvani ali le lepo urejeni nohti so mi bili vedno všeč in to sem izkoristila v svoji ponudbi. Seveda tudi tukaj nisem pozabila na to, kako pomembno je nohte negovati in jim nuditi dobre in kvalitetne premaze.

Shellac lak s 14 dnevno obstojnostjo je bil tisti, ki me je prepričal, da je dovolj kvaliteten in hkrati nohtom in telesu prijazen s svojo formulacijo. Zagotavlja izjemen sijaj, intenzivne barve, pri tem pa ne škoduje nohtom, saj so produkti formulirani brez toulena, kafre, formaldehida, metil etil ketona, skupaj sedmih snovi, ki so v lakih za nohte bolj ali manj škodljive.

Rodila sem se z umetniško dušo. Plavala v oblakih in živela v pravljici. Princeske v Walt Disneyu so bile moje vzornice in vedno sem želela spenjati lase in plesti kitke. In do danes se ni spremenilo prav veliko, razen tega, da lahko pletem, spenjam in urejam frizure resničnim ljudem.

V svojem umetniškem kotičku vas bom ob klasični ponudbi striženja, barvanja in oblikovanja razvajala s tretmaji, masažami lasišča, vam na vse možne načine spenjala in pletla lase, ali vam ob klasični kratki frizuri ponudila kak dodatek.

S prijetnimi pozdravi,
Barbara

 

 

 

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke, da bi zagotovili najboljše doživetje na naši spletni strani.